به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، براساس اعلام وزارت کشاورزی، آبیاری و دامداری افغانستان، دوهزار و ۶۳۶ استخر پرورش ماهی در سراسر این کشور وجود دارند که از طریق آن سالانه بیشتر از ۱۰هزار تُن ماهی تولید میشود.
به گفته این وزارت ولایتهای هلمند، قندهار، ننگرهار، قندوز، ارزگان، کنر و هرات از تولید کنندگان اصلی گوشت ماهی در سطح افغانستان میباشند.
شیر ماهی، لقه ماهی، خال ماهی، طیاره ماهی، موری ماهی، ماهی قنات و مار ماهی از ماهیهای مشهور در افغانستان هستند.
درحال حاضر یک کیلو گوشت ماهی تازه از دویست افغانی تا سهصد افغانی در بازارهای کابل و ولایات به فروش میرسد.
وزارت کشاورزی سالانه بین هشتاد تا صد مرکز پرورشماهی ایجاد میکند.
این وزارت افزوده است که یکی از برنامههای کلیدی این وزارت توسعه پایدار ماهیپروری در افغانستان است.
انتهای پیام/